torstai 17. lokakuuta 2013

Nivea Creme -vanhassa vara parempi?

Muutama viikko takaperin internettiin ilmestyi runsaasti linkkejä alunperin englantilaisen  daily mail -lehden sivulta ilmestyneestä artikkelista, jossa 66- vuotias nainen testasi kuukauden ajan kasvoilleen kahta erilaista kosteusvoidetta. Kuukauden aikana hän levitti toiselle puolelle kasvoja kallista, yli sadan euron hintaista Creme De La Meriä ja toiselle puolelle kasvoja parin euron hintaista Nivea Cremeä.
Testi suoritettiin ihotautilääkärin valvonnassa, jossa naiselta tutkittiin ihon kuntoa ja kosteuspitoisuutta ennen käytön aloittamista ja kuukauden testikäytön jälkeen.
Lopputulokseksi lääkäri arvioi, että toinen puoli kasvoista oli muuttunut jopa 5 vuotta nuoremman näköiseksi, ihon kosteustasapaino oli parantunut sekä silmänympärysiholla olevat juonteet olivat silminnähden tasoittuneet. Lisäksi ihon punakkuuskin oli vähentynyt. Tämä oli tapahtunut sillä puolella kasvoja, jossa käytettiin Nivea Cremeä.
Itse luettuani tämän artikkelin lähdin välittömästi kauppaan ostamaan Nivea Cremeä, ja halusin päästä kokeilemaan, voiko todella näin edullinen voide toimia itselläni noin hyvin.
Valitettavasti moni muukin oli ilmeisesti lukenut saman artikkelin, koska päästyäni kauppaan huomasin hyllyn olevan tyhjä. Tämä toistui vielä kahdessa muussakin kaupassa, kunnes löysin tuotetta vihdoinkin paikallisesta Citymarketista.

Voiteen koostumus on paksu, ja sen levittäminen on hieman työlästä.
Kun antaa tuottteen hetken aikaa imeytyä kasvoille ennen nukkumaanmenoa, niin tuote ei tartu nukkuessa petivaatteisiin.
Itse olen käyttänyt tätä parisen viikkoa iltaisin yövoiteena, ja iho todellakin tuntuu aamusin pehmeältä ja hyvin kosteutetulta. Silmänympärysjuonteiden lieventymistä en vielä näin lyhyen ajan jälkeen ole havainnut, mutta testaillaanpa nyt vielä rauhassa muutama viikko lisää ja katsotaan sitten uudelleen.


Nivean sivuilla kerrotaan, että Cremestä voi tehdä kasvonaamion sekä käyttää sitä myös kasvojen puhdistamiseen sekä huulivoiteena.
Voidetta voi käyttää myöskin kuiville kyynärpäille, polville, käsille ja jaloille.
Sitä suositellaan käytettäväksi suojavoiteena talven pakkaskeleillä, kunhan muistaa levittää tuotteen kasvoille hyvissä ajoin ennen ulosmenoa.
Nivea Creme ei suinkaan ole mikään uusi tuote, vaan sitä on valmistettu jo vuodesta 1911 alkaen.


Kaikenkaikkiaan yllätyksekseni erittäin hyvä tuote ja todellakin hintansa väärti.
Tuotetta myydään päivittäistavarakaupoissa, ja hinta on noin 2 euroa.


Tässä linkki alkuperäiseen daily mailin artikkeliin:
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2418153/Claire-used-1-Nivea-cream-half-face--105-Cr-la-Mer-The-results-VERY-revealing.html







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti