perjantai 22. marraskuuta 2013

Cailap by Mariela Sarkima ripsientaivuttimet

Sain alkusyksystä Cailapilta paketin, joka sisälsi  syksyn  2013 uutuustuotteen Cailap by Mariela Sarkima- ripsientaivuttajat. 
Marielahan on erittäin kuuluisa suomalainen meikkitaitelija, joka on suunnitellut Cailapille oman meikkivälinesarjan, johon kuuluu valikoima erilaisia siveltimiä, teroitin, meikkivoidesieni sekä meikkivälineiden säilytykseen tarkoitettu pussukka.
Tässä The Curler:





Nämä ripsientaivuttajat ovat valmistettu metallista, ja ripseä vasten osuva osa on kumia.



The Curler- ripsentaivutin on paras apuväline katseen avartamiseen.
Täydellisesti ripsien tyveen istuva taivuttimen kaari on muotoiltu niin, että tasainen taivutus onnistuu varmasti, omasta silmänmuodosta riippumatta.
Jäykimmätkin ripset taipuvat kauniille kaarelle, sillä napakka ja joustava kumityyny takaa hellävaraisen taivutuksen.



Joissakin blogeissa näitä on verrattu legendaarisiin Shu Uemuran taivuttimiin, itse en kyseista vertausta voi tehdä, koska en ole ainakaan vielä kokenut tarvetta hankkia pakkiini yli 20 punnan hintaisia taivuttimia, kun sieltä yhdet jo löytyvät entuudestaan.
Tykkään kyllä kovasti näistä, vaikkeivat jokapäiväiseen käyttöön itselläni kuulu.


Muistathan, että ripsien taivutus tehdään AINA ennen ripsivärin levittämistä!


Tuotetta saatavilla Sokoksista sekä Cailapin omasta verkkokaupasta: http://cailap.fi/brands/cailap-by-mariela-sarkima


torstai 21. marraskuuta 2013

Simple Facial Wash-simppeli kasvopesu

Hankin tässä muutama viikko sitten itselleni kakkosputsarin, koska tykkään pestä erilaisella tuotteella aamuisin kasvot kuin millä puhdistan meikkini.
Meikinpuhdistuksessa suosin öljyä, mutta aamupesussa ja meikittöminä päivinä tykkään puhdistaa kasvoni kevyeämmällä tuotteella.
Ihoni on kuiva ja herkkä, joten kovin saippuaisia ja kuivattavia tuotteita ihoni ei kestä ja puhdistustuotteen oltava mielellään hellävarainen iholle.
Kuinka moni teistä muuten puhdistaa kasvot aamuisin? Tiesitkö, että tärkein toimenpide ihonhoidossa on juuri puhdistaminen?
Ellei ihoa puhdisteta aamuin ja illoin, siitä tulee pintakuiva, väriltään harmaa ja ihoon kehittyy epäpuhtauksia.
Hoitoaineet eivät myöskään imeydy puhdistamattomaan ihoon.


Minä hankin kakkosputsariksi tämän Simplen kosteuttavan kasvopesun.
Tuote on suunniteltu erityisesti herkälle iholle, se on 100%:sesti saippuaton, ei sisällä keinotekoisia hajusteita ja väriaineita sekä se sisältää provitamiini B5:tä ja E-vitamiinia.


Puhdistusnesteet,-öljyt,-voiteet ja geelit levitetään kostealle iholle, emulgoidaan runsaan veden kanssa ja huuhdellaan huolellisesti.
Emulgointivaiheessa voi apuna käyttää pehmeää kasvoharjaa tai -sientä.
Tuote on aika paksua ja tuntuu aluksi hieman jankilta...


Mutta kun siihen lisää hieman vettä, niin lopputulokseksi tulee runsaasti vaahtoava pesu.


Minä tykkään tästä kovasti, ei ihan vedä vertoja Clarinsin vaahtoavalle putsarille, mutta tämä ei jätä kasvojen ihoa ihan nirskuvan puhtaaksi vaan pehmeiksi ja kosteutetun tuntuisiksi.
Lisäksi tuote on paksun koostumuksensa vuoksi erittäin riittoisaa, pienen pieni tippa riittää yhteen käyttökertaan, joten tämä putkilo tulee riittämään todella kauan...

Erinomaista tässä on myös erittäin edullinen hinta, päivittäistavarakaupoissa noin 4 e.

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Marraskuun Livbox

Tällä kertaa Marraskuun Livbox piti sisällään seuraavat tuotteet:



 Vichy Idealia päivävoide kuivalle iholle näytekoko 15 ml.
Pari kertaa olen kokeillut, ihan mukavan tuntuinen ja imeytyy suhteellisen hyvin. Lupaa tehdä ihosta sileämmän ja tasoittavan ihonsävyä sekä vähentävän ryppyjä.  


IdHair elements gold Fix It In Place Strong Hairspray matkakoko. 
Pitkäkestoisen tuen antava hiuskiinne, jossa on vettä hylkivä koostumus. Sisältää provitamiini B5:ttä ja silkkiproteiinia,  sekä UVB-aurinkosuojan.Todella jämäkkäpitoinen lakka, ei lähde kampaamalla irti helposti hiuksista eli käyttäisin tätä lähinnä kampauksien viimeistelyyn, kun halutaan voimakasta pitoa.      
                             
Batiste Kuivashampoo matkakoko.   
Klassikkotuotteen luvataan tekevän hiuksista välittömästi puhtaat ja raikkaat antaen niille rakennetta ja tekstuuria. Itselläni tämä tuote oli jo entuudestaan, ja voin tummahiuksisena sanoa etten pidä tästä yhtään.Vaikka toimin käyttöohjeen mukaisesti, hiuksiini jää vaaleanharmahtavaa pölyä joka erottuu hiuksista selvästi, enkä tällä saa aikaiseksi puhdasta ja raikasta tunnetta sitten millään. Sarjallahan on saatavilla myös ruskeahiuksisille oma sävyllinen tuote, olisikohan sillä lopputulos kenties parempi?