keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Marvis- namu hammastahnaksi

Minä rakastan hammastahnoja, jotka maistuvat jollekin muulle kuin perinteiselle mintulle, ja sen takia yritän etsiä uutuusmakuja aina kun mahdollista.
Suomessa on saatavilla valitettavan vähän erikoismakuja hammastahnoissa aikuisille, joten kun sain tietää tästä tuotteesta, sormeni alkoivat syyhyämään... :)
Kyseessä on Marvis-nimisen sarjan lakritsanmakuinen hammastahna.



Marvis on italialainen sarja, sitä pidetään hammastahnojen luksusmerkkinä jota jopa Madonna käyttää.
Firma on perustettu vuonna 1958, ja heidän ensimmäinen hammastahnansa oli klassinen vahvan mintun makuinen, sittemmin valikoimiin on tullut kaikenkaikkiaan 7 erilaista hammastahnaa aina kanelista inkivääriin.
Kaikissa tahnoissa on hiven minttua perusmaun lisäksi, mutta ainakaan tässä tahnassa sitä ei maista ollenkaan, joka minusta on erittäin positiivinen asia.



Tahna maistuu lakritsalle, joka aluksi voi tuntua hieman hassulta, mutta makuun tottuu kyllä nopeasti, ja minä kyllä voin sanoa rakastavani tätä.
Aivan mahtava tuote, rakastuin ensisilmäyksellä!



Valitettavasti tätä ei suomessa myydä kaupoissa ollenkaan,  ebaysta voi tilata ja tietenkin jos olet suuntaamassa lähiaikoina ulkomaille, niin luultavasti supermarketista löytyy.

Kiitokset ystävälleni Italiaan, joka oli niin ihana että osti ja postitti nämä minulle, Grazie!







4 kommenttia:

  1. Täällä Suomen Marvis jälleenmyyjät: http://www.probeautyscandinavia.com/jalleenmyyjat/marvis-jalleenmyyjat/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos tiedosta! Minua lähin jälleenmyyjä sijaitsee valitettavasti yli 100 kilometrin päässä, siinä tulisikin jo hammastahnatuubille hintaa reilusti matkoineen... :)

      Poista
  2. Muutamilla on myös verkkokaupat. :)

    VastaaPoista