keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Marraskuun Livbox

Tällä kertaa Marraskuun Livbox piti sisällään seuraavat tuotteet:



 Vichy Idealia päivävoide kuivalle iholle näytekoko 15 ml.
Pari kertaa olen kokeillut, ihan mukavan tuntuinen ja imeytyy suhteellisen hyvin. Lupaa tehdä ihosta sileämmän ja tasoittavan ihonsävyä sekä vähentävän ryppyjä.  


IdHair elements gold Fix It In Place Strong Hairspray matkakoko. 
Pitkäkestoisen tuen antava hiuskiinne, jossa on vettä hylkivä koostumus. Sisältää provitamiini B5:ttä ja silkkiproteiinia,  sekä UVB-aurinkosuojan.Todella jämäkkäpitoinen lakka, ei lähde kampaamalla irti helposti hiuksista eli käyttäisin tätä lähinnä kampauksien viimeistelyyn, kun halutaan voimakasta pitoa.      
                             
Batiste Kuivashampoo matkakoko.   
Klassikkotuotteen luvataan tekevän hiuksista välittömästi puhtaat ja raikkaat antaen niille rakennetta ja tekstuuria. Itselläni tämä tuote oli jo entuudestaan, ja voin tummahiuksisena sanoa etten pidä tästä yhtään.Vaikka toimin käyttöohjeen mukaisesti, hiuksiini jää vaaleanharmahtavaa pölyä joka erottuu hiuksista selvästi, enkä tällä saa aikaiseksi puhdasta ja raikasta tunnetta sitten millään. Sarjallahan on saatavilla myös ruskeahiuksisille oma sävyllinen tuote, olisikohan sillä lopputulos kenties parempi?

                                                                                         



Cailap by Mariela Sarkima The Sponge-meikkisieni.   
Toinen puoli sienestä on kumimainen, jolla saa levitettyä nestemäiset ja kiinteät meikkivoiteet kun taas samettimaisella puolella levittyvät esim. mineraalimeikki tai puuteri.                                
Sieni on pitkäikäinen ja pestävä.                                                                                
Ihan hauska lisä Marielan tuotesarjaan, itse voisin käytää tätä irtopuuterin kevyeen levitykseen asiakasmeikissä, itse tykkään levittää kasvoihini meikkivoiteen joko siveltimellä tai sormin.
                                                                       
Academie Masque A l'Abricot- aprikoosinaamio näytekoko.  

Tämä tuote aiheutti tällä kertaa suurimman pettymyksen boksiin, koska joillekin toisille oli tämän boksin mukana laitettu Peppy Galore- puhdistusöljy.Tämä tuote on noin teelusikan kokoinen, joten riittää 1-2 käyttökertaan, ja itse tätä ei tule testattua kun on tarkoitettu sekaihoiselle. 
Mielelläni olisin ottanut puhdistusöljyn, jolle olisi ollut enemmän käyttöä.
          

Boksista löytyi lisäksi 10 euron arvoinen lahjakortti Academien tuotteita myyvään kauneushoitolaan, harmi vaan että paikkakunnallani ei kyseistä hoitolaa ole ollenkaan. Lahjakorttia tarkemmin tutkiessani totesin, että mukaan oli otettu todella pieni määrä hoitoloita kautta suomen, joissa tämän olisi voinut käyttää, joten pettymys on ollut sama ilmeisesti aika monelle muullekkin. Toivottavasti jatkossa Livbox huomioi tämän paremmin...                                                                                                                                                    
Livboxiin voi tutustua täällä:  https://www.livbox.fi/                                                                                                       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti