torstai 21. marraskuuta 2013

Simple Facial Wash-simppeli kasvopesu

Hankin tässä muutama viikko sitten itselleni kakkosputsarin, koska tykkään pestä erilaisella tuotteella aamuisin kasvot kuin millä puhdistan meikkini.
Meikinpuhdistuksessa suosin öljyä, mutta aamupesussa ja meikittöminä päivinä tykkään puhdistaa kasvoni kevyeämmällä tuotteella.
Ihoni on kuiva ja herkkä, joten kovin saippuaisia ja kuivattavia tuotteita ihoni ei kestä ja puhdistustuotteen oltava mielellään hellävarainen iholle.
Kuinka moni teistä muuten puhdistaa kasvot aamuisin? Tiesitkö, että tärkein toimenpide ihonhoidossa on juuri puhdistaminen?
Ellei ihoa puhdisteta aamuin ja illoin, siitä tulee pintakuiva, väriltään harmaa ja ihoon kehittyy epäpuhtauksia.
Hoitoaineet eivät myöskään imeydy puhdistamattomaan ihoon.


Minä hankin kakkosputsariksi tämän Simplen kosteuttavan kasvopesun.
Tuote on suunniteltu erityisesti herkälle iholle, se on 100%:sesti saippuaton, ei sisällä keinotekoisia hajusteita ja väriaineita sekä se sisältää provitamiini B5:tä ja E-vitamiinia.


Puhdistusnesteet,-öljyt,-voiteet ja geelit levitetään kostealle iholle, emulgoidaan runsaan veden kanssa ja huuhdellaan huolellisesti.
Emulgointivaiheessa voi apuna käyttää pehmeää kasvoharjaa tai -sientä.
Tuote on aika paksua ja tuntuu aluksi hieman jankilta...


Mutta kun siihen lisää hieman vettä, niin lopputulokseksi tulee runsaasti vaahtoava pesu.


Minä tykkään tästä kovasti, ei ihan vedä vertoja Clarinsin vaahtoavalle putsarille, mutta tämä ei jätä kasvojen ihoa ihan nirskuvan puhtaaksi vaan pehmeiksi ja kosteutetun tuntuisiksi.
Lisäksi tuote on paksun koostumuksensa vuoksi erittäin riittoisaa, pienen pieni tippa riittää yhteen käyttökertaan, joten tämä putkilo tulee riittämään todella kauan...

Erinomaista tässä on myös erittäin edullinen hinta, päivittäistavarakaupoissa noin 4 e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti